Wie is wie bij East

 

Carlo van Ginkel goedCarlo van Ginkel is eigenaar en managing director van East-holding. Carlo voert de algemene leiding over het gehele bedrijf. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als ondernemer in diverse branches. Tevens is Carlo door zijn ervaring in het verleden als MT-lid van een SW bedrijf, de aangewezen persoon om te bemiddelen bij het plaatsen van SW medewerkers bij commerciële bedrijven. Mede daarom is East-solution opgericht.
Tel: 088-8395700


Carolien KoldeweijCarolien Koldeweij verzorgt de dagelijkse financiële boekhouding. Zij is verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie. Tevens draagt zij de zorg voor de facilitaire afdeling binnen ons bedrijf.
Tel: 088-8395700


Theo Klein GunnewiekTheo Klein Gunnewiek is als bedrijfsleider verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van East-wood. Theo heeft jarenlange ervaring in de houtbranche. Hij kan u voorzien van de juiste adviezen en maakt de calculaties. Uw opdrachten zijn bij hem in goede handen.
Tel: 088-8395700


Remi DerksenRemi Derksen zorgt voor de planning en werkvoorbereiding van de opdrachten die East-wood krijgt van klanten. Hij houdt toezicht op de voortgang van de orders en biedt technische ondersteuning op de deuvelafdeling. Tevens bewaakt hij, samen met Ellen van Ginkel, de Risico Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) binnen East-wood. Tel: 088-8395700


Jörg VlastuinJörg Vlastuin is logistiek manager. Hij overziet de lopende processen die te maken hebben met de logistiek, transport en de distributie van East-wood. Jörg onderhoud contact met de leidinggevenden van de verschillende afdelingen, leveranciers en klanten en coördineert het personeel van de logistieke afdeling.
Tel: 088-8395700


Bas KosterBas Koster is salesmanager bij East-wood. Hij onderhoudt bestaande klantrelaties en benadert nieuwe klanten.  Daarnaast let Bas op trends, ontwikkelingen en kansen op de markt en vertaalt deze naar manieren waarop East-wood hier op in kan springen.
Tel: 088-8395700


Ellen van GinkelEllen van Ginkel is verantwoordelijk voor de administratie van East-holding, het beheer van de website en personeel & organisatie. Tevens bewaakt zij, samen met Remi Derksen, de Risico Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) binnen East-wood.
Tel: 088-8395700