aardappelkistjes

Houten aardappelkistjes: de perfecte oplossing voor opslag en presentatie

Bij East-wood Aalten zijn we gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige houten producten, waaronder aardappelkistjes. Onze kistjes worden gemaakt van Europees eiken, een duurzaam en stevig materiaal dat perfect geschikt is voor de opslag en presentatie van groente en fruit in de AGF afdeling van de supermarkt.

Verschillende afmetingen

Onze aardappelkistjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke toepassing. En als u op zoek bent naar aangepaste afmetingen of speciale afwerkingen, kunnen wij u daarbij helpen. We bieden maatwerkoplossingen voor al onze klanten, omdat we begrijpen dat geen enkel project hetzelfde is.

Geavanceerde machines en technologieën

Bij East-wood Aalten maken we gebruik van geavanceerde machines en technologieën om het eikenhout machinaal voor te bewerken en op maat te maken. Vervolgens verwerken we de onderdelen tot kistjes met aandacht voor detail en vakmanschap. Het resultaat is een sterk, duurzaam en mooi afgewerkt product dat lang meegaat.

Milieuvriendelijk

Onze aardappelkistjes zijn niet alleen praktisch en stijlvol, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk. We gebruiken uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen en houden ons aan strenge milieu- en kwaliteitsnormen. Zo weet u zeker dat u niet alleen een goed product krijgt, maar ook een product dat goed is voor de planeet.

East-wood biedt de perfecte oplossing voor de aardappelkistjes

Of u nu op zoek bent naar aardappelkistjes voor opslag of presentatie, onze houten kistjes bieden de perfecte oplossing. Met onze aandacht voor detail, vakmanschap, duurzaamheid en maatwerkoplossingen, kunt u er zeker van zijn dat u een product van topkwaliteit krijgt dat aan al uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Voorbeelden van aardappelkistjes
3 verschillende aardappelkisjtes van groot naar klein