Sport en spel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Producten zijn: springkasten voor gymnastiek, speelhuisjes, basketbalborden, flipperkastbehuizingen. De sport en spel producten zijn vaak kant en klaar eindproduct.

Eindgebruikers. Onze producten zijn uiteindelijk terug te vinden in gymzalen, speeltuinen, schoolpleinen, parken en openbare ruimtes.

Maatwerk. Ook hier worden alle producten volgens wensen van de klant op order geproduceerd.

Gebruikte materialen. Sport en spel producten worden gemaakt van massief hout, zoals beuken en eiken, en van vol-kern plaatmaterialen. De springkasten zijn gemaakt van een combinatie van massief hout, leer en kunststof.

Afwerking. Massief hout kan worden verduurzaamd met verschillende laklagen in iedere gewenste kleurstelling. Daarnaast worden de producten zoals springkasten compleet gemaakt met lederen dekken, metalen onderstellen en/of andere materialen.

speelhuisje2

Populair speelhuisje van East-wood

Machinepark. East-wood beschikt over een modern en geavanceerd machinepark. Het massieve hout wordt verwerkt op een opdeelzaag en geprofileerd op een Weinig vierzijdige schaafmachine of stationaire freesmachine of de vlak- of vandiktebank. Waarna indien wenselijk nog bewerkingen op de CNC machines gedaan kunnen worden.