Tapasplanken

Tapasplanken.

De Tapasplanken worden gemaakt van Beuken, Beuken is een inheemse boomsoort, die slijtvast loofhout geeft. Het kan voor ontelbare toepassingen gebruikt worden en is ideaal voor in de keuken.
Onze Tapasplanken zijn tevens voorzien van sap kuiltje, dit voorkomt dat het sap van vlees/groente van de plank af loopt.
De afmetingen geven deze snijplank een robuust uiterlijk. Door het gewicht ligt hij stabiel op tafel, of in de keuken. (lengte’s mogelijk tot 140cm!.)
Onze planken zijn 18mm dik en kunnen naar wens op elke breedte geleverd worden.
Op bovenstaande foto’s ziet u een plank van 140cm, 120cm en een klein model van circa 50cm.
De Tapasplanken worden ingestreken met speciale olie waardoor de levensduur niet alleen verlengt wordt, maar ook de kans op scheuren verkleind.
Heeft u een (Horeca)Onderneming, en wilt u dat uw naam, of een andere tekst in de planken gegrafeerd wordt? Geen probleem, dit is allemaal mogelijk.


#hapjesplank #hapjes #hout #houtbranden #memories #calories #snack #snacks #borrelplank #borrelen #Eastwood #aalten #topkwaliteit #maatwerk #gunstigeprijzen #houtbewerking #hout #wood #meubelen #professioneel
#ambachtelijk #productie #deuvels #winkelinrichting #interieur #specialeprojecten #loonbewerkingen #aardappelkistjes #zagen