Tapasplanken

Tapasplanken van duurzaam Beukenhout

Bij East-wood Aalten maken we niet alleen hoogwaardige displays, maar ook prachtige tapasplanken. 

Deze worden gemaakt van Beukenhout, een inheemse boomsoort die bekend staat om zijn slijtvaste loofhout en veelzijdigheid in de keuken.

Schoonmaak proof

Onze tapasplanken zijn niet alleen gemaakt van duurzaam materiaal, maar zijn ook voorzien van een handig sapkuiltje. Dit voorkomt dat sap van vlees of groente van de plank afloopt en maakt het schoonmaken van de plank een stuk eenvoudiger.

Op maat gemaakt

Onze tapasplanken hebben een robuuste uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen tot wel 140 cm. Met een dikte van 18 mm liggen ze stabiel op tafel of in de keuken. Bovendien kunnen we de breedte van de planken aanpassen aan uw wensen.

Levensduur

Onze tapasplanken worden behandeld met speciale olie om de levensduur te verlengen en scheuren te voorkomen. Zo blijft uw tapasplank er jarenlang als nieuw uitzien.

Logo graveren

Bent u eigenaar van een horecaonderneming en wilt u uw bedrijfsnaam of een andere tekst laten graveren in de planken? Geen probleem! Wij bieden deze mogelijkheid aan onze klanten.

Kortom, onze tapasplanken zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam en praktisch. Of u nu op zoek bent naar een mooie plank voor thuis of voor uw restaurant, bij East-wood Aalten vindt u de perfecte tapasplank. 

Tapasplank voorzien van ophang bandje
4 verschillende tapasplanken