Winkelinrichting

VAN DISPLAY TOT VOLLEDIGE WINKELINRICHTING, VOOR WINKELORGANISATIES EN WINKELINRICHTING BEDRIJVEN

Display voor lampen

Soorten producten 

  • kasten
  • tafels
  • displays
  • point-of-sale (POS) materiaal.

Afnemers. 

De producten van East-wood worden voornamelijk afgenomen door winkelinrichting bedrijven, ten behoeve van winkel organisaties (de gebruikers).

Gebruikers. 

Door East-wood gemaakte producten zijn uiteindelijk terug te vinden in supermarkten, bouwmarkten, schoenenwinkels, huishoudwinkels en speelgoedwinkels.

Ordergerichte productie. 

East-wood verwerkt zowel plaatmateriaal als massief hout tot de door de klant gewenste eindproducten. De combinatie van complete houtbewerking en eindmontage is uniek. Alle productie is ordergericht. East-wood maakt wat de klant bedenkt.

Gebruikte materialen. 

Winkelinrichting producten worden veelal gemaakt van gemelamineerd plaatmateriaal, in alle voorkomende kleuren en dessins, met een kern van spaanplaat of MDF van 3 – 38 mm. De kanten kunnen worden afgewerkt in melamine of duurzame ABS kantafwerkingen op de kantverlijmmachine. Ook worden verschillende soorten houtfineer op deze kernen verwerkt, zoals beuken, eiken, mahonie en wengé. De interieuren kunnen volledig of gedeeltelijk worden gemaakt van massief hout.

wijn-winkel-display

Afwerking. 

Massief hout kan worden verduurzaamd met verschillende laklagen in iedere gewenste kleurstelling.

Machinepark. 

East-wood beschikt over een modern en geavanceerd machinepark. Het plaatmateriaal wordt op maat gemaakt met een opdeel- of platenzaag. Vervolgens nabewerkt op computergestuurde Biesse CNC-machines, die boor- frees- en zaagbewerkingen kunnen uitvoeren. Het massieve hout wordt geprofileerd op een Weinig vierzijdige schaafmachine of stationaire freesmachine dan wel vlak- of vandiktebank. Waarna indien wenselijk nog bewerkingen op de CNC machines gedaan kunnen worden.

Opgeleverde displat in een restaurant met glas
Display voor lampen